Vår visjon: Via samarbeid, kunnskap og vilje skape fri flyt og helhetlige løsninger!

Lilleland

Personvern og informasjonskapsler

Lilleland.no bruker informasjonskapsler på nettstedet og oppbevarer informasjon om firmaer og privatpersoner som blir kunder. Vi er forpliktet av gjeldende lovverk å informere om dette og å følge reglene som gjelder for oppbevaring og bruk av personopplysninger.

Informasjonskapsler («cookies») brukes på Lilleland.no til statistikk og for å beskytte bestillingsskjemaet vårt mot spam-roboter. Bruken av informasjonskapsler reguleres i første rekke av §2-7b i ekomloven.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er helt ufarlig. Loven krever at du må gi samtykke til at de blir brukt. Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for informasjonskapsler slått på i nettleseren din, betyr det at du gir det nødvendige samtykket. Ved å sende oss bestilling eller henvendelse, godkjenner du også at vi lagrer informasjonen du sender inn i henhold til personopplysningsloven, slik at vi kan kommunisere med deg, fakturere deg og levere tjenester til deg.

Hvis du vil skru av informasjonskapsler går du til innstillingene i nettleseren. Hvordan du gjør det varierer fra nettleser til nettleser. Merk at hvis du har skrudd av informasjonskapsler i nettleseren vil du ikke få sendt inn bestillingsskjemaet her på Lilleland.no. Du kan da ta kontakt med oss på e-post i stedet. Statistikksystemet vi bruker er Google Analytics, og Google har sine egne vilkår.

Informasjonskapsler kan bli brukt til å vise deg som besøker nettstedet annonser for Lilleland.no sine tjenester og til å måle effekten av eventuelle annonsekampanjer. Dataene som samles gjør det ikke mulig å identifisere deg personlig. Vi bruker også et system som lagrer anonyme detaljer om hvordan du navigerer på nettstedet, slik at vi kan lære mer om hvordan sidene våre fungerer, samt for å avdekke om det er en spam-robot som vi må stenge ute.

Lilleland AS står formelt ansvarlig som databehandler for Lilleland.no. For å kontakte personvernansvarlig benyttes pva@lilleland.no.

Personopplysninger lagres forsvarlig i IT-løsninger som har et tilstrekkelig sikkerhetsnivå iht. EUs personvernforordning §32 (GDPR). Lilleland.no har iverksatt interne tiltak for å forbygge eksponering og misbruk av konfidensielle opplysninger.